Ny timeplan gjeldende fra mandag 28.1 er nå lagt ut under «Timeplan vår 2019» i toppmenyen. All trening vil fra nå foregå i våre nye lokaler i Bleivassvegen 76.

Vi starter opp egne nybegynnerkurs fra mandag 28.1. Junior nybegynner trener mandag klokken 17:30-18:15. Senior nybegynner trener mandag 19:30 – 2030 og torsdag 19:30 – 20:30. Møt opp i dojo 10 minutter før trening starter. Til å begynne med kan man trene i en treningsbukse og t-skjorte. Vi trener barbeint.

Barn «mini».

Et nytt tilbud vi introduserer dette semester er Barn «mini». Dette er et eget tilpasset opplegg for barn mellom 4 og 6 år. Trening vil foregå i trygge omgivelser på mattebelagt område. Treningslokalet har gode innsynsmuligheter fra oppholdsrom, slik at foreldre kan være i nærheten slik at barna føler seg trygge. I oppholdsrommet kan man benytte seg av gratis Wifi i sittegruppene. Pris for Mini vil være 1190,- for et halvt år. Dette er inkludert karatedrakt. OBS: Kun 12 plasser tilgjengelig.

Oppstart tirsdag 5.2.19.